Konstsmide Positano bordslampa vit USB

Beställ Konstsmide Positano bordslampa vit USB på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Konstsmide Positano bordslampa vit USB inom kategorin Portabla lampor.

Produktinformation

Bordslampa Positano vit USB Konstsmide KonstsmidePositano ä;r en portabel lampa i rund vit design. Bordslampan ä;r laddningsbar och laddas via USB.

Justerbart vitt ljusDen har två; olika ljusstyrkor att vä;lja mellan med en varm vit fä;rgtemperatur på; antingen 2700K eller 3000K. Robust aluminium fö;r bå;de inom- och utomhusbrukLampan ä;r tillverkad av aluminium och har en hö;jd på; 35 cm,samt ä;r anpassad fö;r bå;de inomhus- och utomhusbruk med sin skyddsklassning IP54. .

Se gärna också

Konstsmide Scilla vit USB

<h2>Bordslampa Scilla vit USB Konstsmide</h2> <p>Bordslampan Scilla fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/konstsmide-start">Konstsmide</a> &auml;r en stilren och <a href="https://www.elon.se/belysning/utomhusbelysning/portabla-lampor">portabel lampa</a>.&nbsp;</p> <p><strong>Anpassningsbart ljus f&ouml;r st&auml;mning efter smak</strong><br />En av de fr&auml;msta f&ouml;rdelarna med Scilla &auml;r dess Kelvinjustering som m&ouml;jligg&ouml;r anpassningsbart ljus. Du kan st&auml;lla in Kelvin efter smak och v&auml;lja mellan kallare eller varmare sken f&ouml;r att skapa r&auml;tt st&auml;mning i rummet.</p> <p><strong>B&auml;rbar och enkel att anv&auml;nda</strong><br />Scilla &auml;r ocks&aring; enkel att anv&auml;nda och ladda upp via USB, vilket g&ouml;r det m&ouml;jligt att ta med den var som helst och anv&auml;nda den p&aring; resande fot. Med en touchknapp p&aring; sk&auml;rmen &auml;r det enkelt att sl&aring; p&aring; och av lampan.</p> <p><strong>Modern design som t&aring;l utomhusbruk</strong><br />Lampans konstruktion &auml;r b&aring;de t&aring;lig och elegant. Den &auml;r tillverkad i svart, lackad aluminium med en sk&auml;rm i akryl, vilket ger en modern och stilren design. Scilla &auml;r ocks&aring; utformad f&ouml;r utomhusbruk, med en skyddsklassning p&aring; IP54 som g&ouml;r den damm- och spols&auml;ker. Detta g&ouml;r Scilla idealisk f&ouml;r anv&auml;ndning som utomhusbelysning p&aring; altanen eller i tr&auml;dg&aring;rden.<br />Den sladdl&ouml;sa designen g&ouml;r ocks&aring; att du kan vara v&auml;ldigt fri n&auml;r du har lampan inomhus &ndash; den beh&ouml;ver inte vara i n&auml;rheten av ett v&auml;gguttag. Det g&ouml;r att du kan st&auml;lla den exempelvis mitt p&aring; ett matbord, soffbord eller p&aring; en hylla. Du slipper trassliga sladdar som kan vara farliga att snubbla &ouml;ver eller som kan se st&ouml;kiga ut. Det ger ocks&aring; en renare och mer minimalistisk look i hemmet.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Burkar och krukor

Burkar och krukor från Iittala

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från By Rydéns

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kähler Design

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Modern House

Se alla produkter