Sidan innehåller annonslänkar

Konstsmide Scilla svart USB

Jämför produkt Konstsmide Scilla svart USB online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Konstsmide Scilla svart USB i kategorin Portabla lampor här hos oss.

Produktinformation

Bordslampa Scilla svart USB Konstsmide Bordslampan Scilla frå;nKonstsmideä;r en stilren ochportabel lampa. Anpassningsbart ljus fö;r stä;mning efter smakEn av de frä;msta fö;rdelarna med Scilla ä;r dess Kelvinjustering som mö;jliggö;r anpassningsbart ljus.

Du kan stä;lla in Kelvin efter smak och vä;lja mellan kallare eller varmare sken fö;r att skapa rä;tt stä;mning i rummet. Bä;rbar och enkel att anvä;ndaScilla ä;r också; enkel att anvä;nda och ladda upp via USB, vilket gö;r det mö;jligt att ta med den var som helst och anvä;nda den på; resande fot.

Med en touchknapp på; skä;rmen ä;r det enkelt att slå; på; och av lampan. Modern design som tå;l utomhusbrukLampans konstruktion ä;r bå;de tå;lig och elegant.

Den ä;r tillverkad i svart, lackad aluminium med en skä;rm i akryl, vilket ger en modern och stilren design. Scilla ä;r också; utformad fö;r utomhusbruk, med en skyddsklassning på; IP54 som gö;r den damm- och spolsä;ker.

Detta gö;r Scilla idealisk fö;r anvä;ndning som utomhusbelysning på; altanen eller i trä;dgå;rden.Den sladdlö;sa designen gö;r också; att du kan vara vä;ldigt fri nä;r du har lampan inomhus – den behö;ver inte vara i nä;rheten av ett vä;gguttag. Det gö;r att du kan stä;lla den exempelvis mitt på; ett matbord, soffbord eller på; en hylla.

Du slipper trassliga sladdar som kan vara farliga att snubbla ö;ver eller som kan se stö;kiga ut. Det ger också; en renare och mer minimalistisk look i hemmet. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Kosta Boda

Se alla produkter
Vin- och flasköppnare

Vin- och flasköppnare från Pulltex

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Riedel

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Zassenhaus

Se alla produkter