Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Potatispress


Beställ Westmark - Potatispress på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Potatispress inom kategorin Potatispressar.

Produktinformation

Effektiv potatispress med hög kapacitet och kraftiga handtag. Med hjälp av denna kan du tillaga härligt hemlagat potatismos, även andra rotfrukter kan pressas.

Den kompakta formen och de ergonomiskt formade, runda handtagen gör att pressen är mycket lätthanterlig. Potatispressen med en kapacitet på cirka 100 ml och kan enkelt rengöras för hand eller köras i diskmaskinen.

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare. .

Se gärna också

Anders Petter - Stenfors Potatispress

Klassisk potatispress från Anders Petters serie Stenfors, perfekt när du vill få till ett luftigt potatismos. Potatispressen gör pressad potatis och puré av alla sorters rotsaker.

Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.

Läs mer