Produkter från Pressobryggare

3 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Pressobryggare? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Pressobryggare. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Pressobryggare så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Pressobryggare

Hitta produkter inom kategorin Pressobryggare till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Pressobryggare.

I en pressbryggare (även kallad kaffepress) tillreds kaffe genom att antingen ett speciellt grovmalet kaffe ofta marknadsfört under namn som bistro- eller pressokaffe, eller ett vanligt bryggkaffe placeras i botten på kannan varefter hett vatten (92-96 °C) tillsätts. Kaffet rörs om innan locket placeras på kannan med filtret vilande ovanpå kaffeblandningen. Detta får dra i tre till fem minuter sedan pressas filtret långsamt ned genom kaffet så att sumpen samlas i botten av kannan under filtret. Kaffet är nu färdigt att serveras direkt ur kannan. Eftersom filtret i en pressobryggare inte är lika finmaskigt som ett vanligt kaffefilter behåller kaffet mer av sin smak och av sina eteriska oljor.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
La Cafetière - Monaco Pressobryggare 8 koppar Gun Metal