Kockknivar från Miyabi

20 Produkter

Miyabi - 7000D Gyotoh Kockkniv 20 cm

Rejäl kockkniv ur Miyabis exklusiva serie 7000D. "Gyotoh" betyder kockkniv på japanska, och detta är en mångsidig kniv, perfekt för att hacka, skala, skiva och putsa kött med. Knivbladet har en kärna av hårt CMV60 pulverstål (60 HRC) täckt med 65 lager is-härdat rostfritt stål, CRYODUR®, i vacker damask-design.
Det svarta D-formade handtaget är tillverkat av Mikarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Mikarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer. Tillverkas i Seki, Japan.

Miyabi - Black 5000 MCD Kockkniv 20 cm

Den här kockkniven från Miyabi är ett hantverk med hög kvalité och otrolig skärpa, som gör att du kan skapa mindre underverk i köket. En kockkniv, eller gyutoh som det heter i Japan, är ett utmärkt verktyg för alla tillfällen – att skära kött, tärna grönsaker eller snabbt hacka en lök.
Just denna passar också alla, då den är slipad symmetriskt, så att den går att använda lika lätt för både vänster- och högerhänta.
Den har 132 yttre stållager och ett unikt Damaskus-mönster, och är tillverkad med en traditionell tredelad konstruktion. Den är tillverkad i Japan, med ett handtag i vacker ask. Den ligger fint i handen och är på det stora hela en fulländad kniv.
Som allt värdefullt är det viktigt att ta hand om sin kniv. Diska endast för hand, se till att slipa den med våtslipning, och undvik skärbrädor av glas, keramik och sten.
- En både höger-och vänsterhänt kniv

Miyabi - 7000D Chutoh Kött-/Filékniv 16 cm

Rejäl köttkniv ur Miyabis exklusiva serie 7000D. "Chutoh" betyder köttkniv på japanska. Köttknivar i allmänhet är starka och tåliga för att kunna skära igenom tuffa köttstycken, kombinerat med en sylvass skärpa för att så smidigt som möjligt kunna stycka och skära kött. Knivbladet har en kärna av hårt CMV60 pulverstål (60 HRC) täckt med 65 lager is-härdat rostfritt stål, CRYODUR®, i vacker damask-design.
Det svarta D-formade handtaget är tillverkat av Mikarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Mikarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer. Tillverkas i Seki, Japan.

Miyabi - STEEL 7000D Gyotoh Kockkniv 24 cm

Rejäl kockkniv ur Miyabis exklusiva serie STEEL 7000D. "Gyotoh" betyder kockkniv på japanska, och detta är en mångsidig kniv, perfekt för att hacka, skala, skiva och putsa kött med. Knivbladet har en kärna av hårt CMV60 pulverstål (60 HRC) täckt med 65 lager is-härdat rostfritt stål, CRYODUR®, i vacker damask-design.
Det svarta D-formade handtaget är tillverkat av Mikarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Mikarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer. Tillverkas i Seki, Japan.

Miyabi - Mizu 5000MCT Gyutoh Kockkniv 16 cm

Gyutoh från Miyabi serien Mizu 5000MCT är en japansk kockkniv och en kniv du kan använda till i stort sett alla råvaror. Med den här högkvalitativa och sylvassa kniven kan du skära kött och hacka eller skiva grönsaker i ett svep - en elegant och fantastisk allround kniv. En mindre variant med en bladlängd på 16 cm som är smidig att arbeta med. Kniven har en kärna av förädlat SG-2 stål, hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som härdas ytterligare en gång för att uppnå en hårdhet på 63 HRC. En kniv med utmärkt hårdhet och hållbarhet. Stålkärnan är omgärdat av två lager hamrat Tsuchime rostfritt stål som ger bladet dess speciella och vackra mönster samt motverkar att råvaran fastnar. Bladet är sedan slipat enligt Honbazuke metoden vilket innebär att det slipas för hand i tre steg som ökar skärpan för varje steg och ger en sylvass egg. Det klassiska D-formade handtaget är tillverkat i Micarta och kniven balanseras ut genom metallocket på handtagets ände. Kniven är tillverkad i Japan av skickliga hantverkare. Diskas för hand och torkas direkt av med torr trasa eller handduk.

Miyabi - Mizu 5000MCT Gyutoh Kockkniv 20 cm

Gyutoh 20 cm från Miyabi serien Mizu5000MCT låter dig arbeta med finess och lätthet i köket. Knivens vassa klinga och ergonomiska handtag gör att du kan arbeta snabbt och effektivt, oavsett vilken råvara det gäller. Den glider enkelt igenom en köttbit och hackar vackert upp grönsakerna. Gyutoh är japans motsvarighet till den västerländska kockkniven och är tillverkad i Japan av skickliga hantverkare. Kniven har en kärna av förädlat SG-2 stål, hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som härdas ytterligare en gång för att uppnå en hårdhet på 63 HRC. En kniv med utmärkt hårdhet och hållbarhet. Stålkärnan är omgärdat av två lager hamrat Tsuchime rostfritt stål som ger bladet dess speciella och vackra mönster samt motverkar att råvaran fastnar. Bladet är sedan slipat enligt Honbazuke metoden vilket innebär att det slipas för hand i tre steg som ökar skärpan för varje steg och ger en sylvass egg. Det klassiska D-formade handtaget är tillverkat i Micarta och kniven balanseras ut genom metallocket på handtagets ände. Diskas för hand och torkas direkt av med torr trasa eller handduk.

Miyabi - RAW 5000 FCD Kockkniv 16 cm Gyutoh

Gyutoh är japansk svar på västvärldens kockkniv och kökets vanligaste kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller. En kockkniv är oftast den första kniven du behöver när det kommer till köksknivar eftersom den är så väldigt mångsidig. Du kan både skiva tomater, hacka grönsaker, skära kött & fisk och mycket mer med denna modell, en allround kniv. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka saker utan att knogarna slår i skärbrädan. Denna modell på 16 cm är lättare, smidigare än de större kockknivarna men har samma egenskaper.

Miyabi - RAW 5000 FCD Kockkniv 20 cm Gyutoh

Gyutoh är japansk svar på västvärldens kockkniv och kökets vanligaste kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller. En kockkniv är oftast den första kniven du behöver när det kommer till köksknivar eftersom den är så väldigt mångsidig. Du kan både skiva tomater, hacka grönsaker, skära kött & fisk och mycket mer med denna modell, en allround kniv. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka saker utan att knogarna slår i skärbrädan. Denna modell på 20 cm är den vanligaste storleken.

Miyabi - RAW 5000 FCD Kockkniv 24 cm Gyutoh

Gyutoh är japansk svar på västvärldens kockkniv och kökets vanligaste kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller. En kockkniv är oftast den första kniven du behöver när det kommer till köksknivar eftersom den är så väldigt mångsidig. Du kan både skiva tomater, hacka grönsaker, skära kött och fisk och mycket mer med denna modell, en riktig allround kniv. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka saker utan att knogarna slår i skärbrädan. Denna modell är en större rejäl modell på 24 cm och hackar/skär mer och större råvaror åt gången.
Japanska serien RAW 5000 FCD har en kärna av is-härdat Cryodurstål i en vacker damask design. Handtaget är ergonomiskt utformat i grå/svart pakkaträ och kniven tillverkas i Seki, Japan. Kniven har lång hållbarhet, mycket hygienisk och lätt att hålla rent. Varje kniv får sin unika och individuella karaktär genom varje knivs damaskmönster. Den Japanska Honbazuke slipningen dvs raka slipvinklar ger det symmetriska bladet den skalpell-liknande skärpa som är kännetecknet för alla Miyabi-knivar.

Miyabi - Birch 5000MCD Gyutoh Kockkniv 16 cm

Med Miyabi Birch 5000MCD Gyutoh Kockkniv kan du göra allt och lite till, en kniv som låter dig skiva, hacka och skära med lätthet och elegans. Gyutoh är en japansk kockkniv av hög kvalité. En japansk kockkniv som behövs i alla kök på grund av dess mångsidighet. En allround kniv du kan filea tunna skivor fisk med, för att i nästa stund finhacka vitlök med. Kockkniven har en kärna av förädlat SG-2 stål, hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som täcks av 100 lager rostfritt stål. Bladet är handslipat enligt en traditionell metod kallad Honbazuke vilket innebär att den slipas i tre steg där varje steg höjer skärpan. Detta ger kniven sin sylvassa egg som går under namnet ”Katana Edge”. Kniven fulländas av bladets fantastiska vågmönster och det klassiska D-formade handtaget i masurbjörk från finska Lappland. Gyutoh kniven har en bladlängd på 16 cm som motverkar att knogarna slår i skärbrädan när du arbetar med den. En komplett och välbalanserad kniv som låter dig skapa magi i köket. - Bladlängd på 16 cm
- Äkta Japansk Kockkniv Ta hand om din värdefulla kniv på bästa sätt genom att diska den för hand och sedan torka av direkt med torr trasa eller handduk.

Miyabi - Artisan 6000MCT Kiritsuke Kniv 24 cm

Artisan6000MCT Kiritsuke kniv från Miyabi är en högkvalitativ och vass kniv som är en blandning av en grönsakskniv och en fiskkniv. Med denna i ditt kök kan du filea fisken tunt, skära fina bitar kött och skiva papperstunna tomatskivor. Denna mångsidiga modell på kniv används i Japan till alla möjliga sorters råvaror då den är smidig och lätthanterlig. Detta fantastiska hantverk är tillverkat i Seki, Japan av skickliga hantverkare som enligt traditionella metoder skapar enastående redskap i form av knivar. Bladet har en kärna av MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är täckt med två lager Tsuchime, hamrat rostfritt stål som ger bladet dess vackra och eleganta mönster. Den sylvassa eggen, kallad ”Katana Edge”, uppstår när bladet slipas för hand enligt den klassiska Honbazuke metoden. I denna tre-stegs metod ökar knivens skärpa för varje steg. Det bekväma och vackra handtaget är tillverkat av pakkawood och kompletterar detta fina hantverk. Diska kniven för hand och torka direkt av med handduk.

Miyabi - Birch 5000 MCD Gyutoh Kockkniv 20 cm

Gyutoh är Miyabis svar på västvärldens kockkniv och kökets mest användbara kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller. En kockkniv är så väldigt mångsidig och är oftast den första kniven du behöver när det kommer till din samling av bra köksknivar. Det är en riktigt allroundkniv då du kan både skiva tomater, hacka grönsaker, skära kött och fisk och mycket mer med denna modell. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka råvaror utan att knogarna slår i skärbrädan. Denna modell har en generös längd på 20 cm och kan hacka eller skära en stor mängd råvaror åt gången. Miyabi Birch serien har en kärna av MC63 Micro Carbide pulverstål, CRYODUR®, som i själva verket är förädlat SG2 stål härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC. Bladet är täckt med rostfritt stål i vacker floristisk damaskdesign. Slipvinkel är 19°, eggen är slipad enligt Honbazuke metoden och handtaget är traditionellt D-format och gjort av masurbjörk från finska Lappland. Alla Miyabi knivar är tillverkade i Seki, Japan, med urgamla japanska traditionella metoder och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med en raffinerad skönhet, finess och kvalitét som dessutom lämnar en livstidgaranti på material och produktionsfel.
Miyabi Birch 5000 MCD blev utsedd till "Bäst i test" bland kockknivar av Aftonbladet dec 2021, och fick 5+ av samtliga jurykockar.

Miyabi - Birch 5000 MCD Gyutoh Kockkniv 24 cm

Gyutoh är Miyabis svar på västvärldens kockkniv och kökets mest användbara kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller. En kockkniv är så väldigt mångsidig och är oftast den första kniven du behöver när det kommer till din samling av bra köksknivar. Det är en riktigt allroundkniv då du kan både skiva tomater, hacka grönsaker, skära kött och fisk och mycket mer med denna modell. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka råvaror utan att knogarna slår i skärbrädan. Denna modell har en generös längd på 24 cm och kan hacka eller skära en stor mängd råvaror åt gången. Miyabi Birch serien har en kärna av MC63 Micro Carbide pulverstål, CRYODUR®, som i själva verket är förädlat SG2 stål härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC. Bladet är täckt med rostfritt stål i vacker floristisk damaskdesign. Slipvinkel är 19°, eggen är slipad enligt Honbazuke metoden och handtaget är traditionellt D-format och gjort av masurbjörk från finska Lappland. Alla Miyabi knivar är tillverkade i Seki, Japan, med urgamla japanska traditionella metoder och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med en raffinerad skönhet, finess och kvalitét som dessutom lämnar en livstidgaranti på material och produktionsfel.

Miyabi - Black 5000 MCD Gyutoh Kockkniv 24 cm

Gyutoh är Miyabis svar på västvärldens kockkniv och kökets mest användbara kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller. En kockkniv är så väldigt mångsidig och är oftast den första kniven du behöver när det kommer till din samling av bra köksknivar. Det är en riktigt allroundkniv då du kan både skiva tomater, hacka grönsaker, skära kött och fisk och mycket mer med denna modell. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka råvaror utan att knogarna slår i skärbrädan. Denna modell har en generös längd på 24 cm och kan hacka eller skära en stor mängd råvaror åt gången. Miyabi Black serien har en kärna av senaste teknologin MC66 Micro Carbide pulverstål, CRYODUR®, härdat till en hårdhet av ca. 66 HRC. Bladet är täckt med rostfritt stål i vacker matt damaskdesign. Slipvinkel är 19°, handtaget är traditionellt D-format och gjort av svart lönn och eggen är slipat enligt Honbazuke metoden. Alla Miyabi knivar är tillverkade i Seki, Japan, med urgamla japanska traditionella metoder och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med en raffinerad skönhet, finess och kvalitét och dessutom lämnar dom en livstidgaranti på material och produktionsfel.

Miyabi - Artisan 6000MCT Gyutoh Kockkniv 16 cm

Gyutoh är japansk svar på västvärldens kockkniv och kökets vanligaste kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller. En kockkniv är oftast den första kniven du behöver när det kommer till köksknivar eftersom den är så väldigt mångsidig. Du kan både skiva tomater, hacka grönsaker, skära kött & fisk och mycket mer med denna modell, en allround kniv. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka saker utan att knogarna slår i skärbrädan. Denna modell på 16 cm är lättare, smidigare än de större kockknivarna men har samma egenskaper. Knivbladet är uppbyggt av en kärna av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål omgärdat av 2 lager hamrat rostfritt stål, vilket ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipvinkel 19°, slipat enligt Honbazukemetoden, dvs raka slipvinklar som ger det symmetriska bladet en skalpell-liknande skärpa, kännetecknet för alla Miyabis knivar. Handtag av pakkaträ. Livstidsgaranti på material- och produktionsfel. Tillverkas till 100% i Seki, Japan.

Miyabi - Artisan 6000MCT Gyutoh Kockkniv 20 cm

Gyutoh är Japans svar på västvärldens kockkniv och kökets vanligaste kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller. En kockkniv är oftast den första kniven du behöver när det kommer till köksknivar eftersom den är så mångsidig. Du kan både skiva tomater, hacka grönsaker, skära kött, fisk och mycket mer med denna modell, helt enkelt en allroundkniv. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka saker utan att knogarna slår i skärbrädan. Denna modell på 20 cm är den vanligaste storleken. Knivbladet är uppbyggt av en kärna av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål omgärdat av 2 lager hamrat rostfritt stål, vilket ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipvinkel 19°, slipat enligt Honbazukemetoden, dvs raka slipvinklar som ger det symmetriska bladet en skalpell-liknande skärpa, kännetecknet för alla Miyabis knivar. Handtag av pakkaträ. Livstidsgaranti på material- och produktionsfel. Tillverkas till 100% i Seki, Japan.

Miyabi - Artisan 6000MCT Gyutoh Kockkniv 24 cm

Gyutoh är japansk svar på västvärldens kockkniv och kökets vanligaste kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller. En kockkniv är oftast den första kniven du behöver när det kommer till köksknivar eftersom den är så väldigt mångsidig. Du kan både skiva tomater, hacka grönsaker, skära kött, fisk och mycket mer med denna modell, en riktig allround kniv. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka saker utan att knogarna slår i skärbrädan. Denna modell är en större rejäl modell på 24 cm och hackar/skär mer och större råvaror åt gången. Knivbladet är uppbyggt av en kärna av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål omgärdat av 2 lager hamrat rostfritt stål, vilket ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipvinkel 19°, slipat enligt Honbazukemetoden, dvs raka slipvinklar som ger det symmetriska bladet en skalpell-liknande skärpa, kännetecknet för alla Miyabis knivar. Handtag av pakkaträ. Livstidsgaranti på material- och produktionsfel. Tillverkas till 100% i Seki, Japan.

Miyabi - Birch 5000MCD Kiritsuke Kockkniv 24 cm

Miyabi Birch-5000MCD Kiritsuke Kockkniv är en fantastisk kniv av hög kvalité och svårslagen skärpa. Denna modell på kniv använder man inom japansk matlagning till en mängd olika råvaror då den är så pass mångsidig. Kiritsuke kniven är en korsning mellan en grönsaks- och fiskkniv som tillåter dig att med elegans skära kött, filéa fisk och skiva eller hacka grönsaker. Kniven är tillverkad i Seki, Japan enligt traditionella metoder och är ett enastående hantverk. Den har en kärna av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som täcks av 100 lager rostfritt stål. Bladet är sedan handslipat enligt Honbuzake metoden, vilket innebär att den slipas i tre steg och ger kniven dess sylvassa klinga. Kniven fulländas med det vackra mönstret på bladet och med ett handtag i Masuribjörk från finska Lappland.
-Japansk kockkniv
- Knivblad på 24 cm Ta hand om din värdefulla kniv på bästa sätt genom att diska den för hand och sedan torka av direkt med torr trasa eller handduk.

Kockknivar

Här finns produkter i kategorin Kockknivar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Kockknivar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Kockknivar.

Kockknivar från andra varumärken

Här listas även andra varumärken inom kategorin Kockknivar.

Upp till 25% rabatt
Fiskars - Norr Kockkniv 20cm

Kockknivar från Fiskars

Utforska allt inom Kockknivar från Fiskars.
Upp till 39% rabatt
Yaxell - Super Gou Kockkniv 20 cm

Kockknivar från Yaxell

Utforska allt inom Kockknivar från Yaxell.
Upp till 23% rabatt
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 21 cm

Kockknivar från Tamahagane

Visa produkter inom Kockknivar från Tamahagane.
© Vitvaror24.se 2024