Westmark - Salladsslunga Fortuna 5 L Grön

-20%

Jämför produkt Westmark - Salladsslunga Fortuna 5 L Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Salladsslunga Fortuna 5 L Grön i kategorin Salladsslungor här hos oss.

Produktinformation

Smidigt kökstillbehör som gör salladen extra god! Westmarks robusta salladsslunga Fortuna slungar din sallad efter sköljning vilket resulterar i en fräsch och frisk sallad på bara några minuter Den har en enkel snurrning med en pålitlig mekanism och en praktisk hällpip när vattnet ska hällas av.

Skålen gör sig alldeles utmärkt för servering och tål naturligtvis maskindisk. Salladsslungan är stabil då den har fyra non-slip stöd i botten så den står stadigt på köksbänken.Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år.

Se gärna också

Oxo - Lådindelare justerbar Grå/Vit

OXOs justerbara köksredskapslåda hjälper dig att hålla ordning i dina lådor, oavsett lådstorlek. Det öppna området kan utökas och är perfekt för oregelbundet formade köksredskap som exempelvis burköppnare eller långa köksredskap. Lådan kan anpassas efter dina behov med de flyttbara skiljeväggarna som lätt kan tas bort för noggrann rengöring. En avtagbar skål för mindre saker som kan vara svåra att hålla ordning på, såsom vinproppar och majshållare ingår. De halksäkra fötterna håller lådan på plats när du öppnar och stänger kökslådan och de fyrkantiga hörnen eliminerar hål och maximerar platsen, vilket ger ett rent utseende i dina kökslådor.

Läs mer

Från kunskapsbanken

115

115 (CXV) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Grön

Grön är en av de traditionella spektralfärgerna och det gröna färgområdet omfattar en mängd olika gröna nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är grön en av sex elementarfärger och har beteckningen G. I RGB-systemet för additiv färgblandning är grön (G) en av de tre primärfärgerna. Grönt är den dominerande färgen i levande vegetation och har symboliska betydelser som ofta har att göra med naturen.