Cole & Mason - Marlow Precision+ Pepparkvarn 18,5 cm Grå

Jämför produkt Cole & Mason - Marlow Precision+ Pepparkvarn 18,5 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cole & Mason - Marlow Precision+ Pepparkvarn 18,5 cm Grå i kategorin Saltkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Marlow Precision är en elegant och minimalistisk pepparkvarn från Cole & Mason. Tillverkad av bokträ med en härlig grå nyans som visar träkornets naturliga skönhet blir den garanterat en vacker inredningsdetalj i ditt hem.

De slitstarka egenskaperna hos kvarnens mekanism säkerställer att du alltid får en genomgående enastående prestanda. Mekanismen är gjord av härdat kolstål som delar pepparkornen istället för att krossa dem, detta innebär att kornen lättare avger sina naturliga oljor vilket ger dig mer smak varje gång.

När du ska fylla på mera pepparkorn skruvar du enkelt av toppen på kvarnen. Marlow Precision finns även som saltkvarn och med även denna vid sin sida blir intrycket så klart komplett.

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Saltkvarn 18 cm Rostfri/Olivträ -25%

Saltkvarnen Augsburg från Zassenhaus är en elegant och mycket effektiv kvarn med ett malverk i härdad keramik. Det keramiska malverket är mycket slitstarkt och motståndskraftigt mot korrosion, härdad keramik är ett av de hårdaste materialen som finns näst och går nästan inte att slita ut. Augsburg är en saltkvarn som du kommer ha stor nytta och nöje av!

Malverket går att justera till önskad kornstorlek. Vill du ha finmalet eller grovmalet? Det är upp till dig, kvarnen har sex olika kornstorlekar att välja mellan och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad storlek. Saltkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kondenstumlare

Kondenstumlare från Bosch

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från MasterClass

Se alla produkter
Barnbestick

Barnbestick från Done By Deer

Se alla produkter
Tillbehör till fläkt  luftvård

Tillbehör till fläkt luftvård från Coway

Se alla produkter