Culimat - Mathias Dahlgren Edition Gryta 5 L rostfri

Jämför produkt Culimat - Mathias Dahlgren Edition Gryta 5 L rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Culimat - Mathias Dahlgren Edition Gryta 5 L rostfri i kategorin Sauteuser här hos oss.

Produktinformation

Rostfri Gryta 24 cm från Culimat Mathias Dahlgren Edition. Grytan fokuserar värmen i botten - det ger en snabb uppkokning och passar bra till att koka i vatten, t ex pasta och potatis.

Elegant design som tagits fram i nära samarbete med stjärnkocken Mathias Dahlgren. 6,2 mm tjock sandwichbotten.

Stållocket sluter tätt och är ångventilerat. Handtagen är bekväma och punktsvetsade av hygieniska skäl - det finns inga nitar på insidan där annars smuts och bakterier kan samlas.

Se gärna också

de Buyer - Alchimy Sauteuse 16 cm -25%

Sauteuse från De Buyer serie Alchimy har en trelagerkonstruktion i rostfritt stål. Designad med en borstad yta och ett ergonomiskt nitat handtag som håller sig svalt. De Buyer Alchimy Sauteuse är perfekt för grytor & andra såsbaserade rätter. De Buyer Alchimy gör det enkelt för dig att studsa grönsaker eller annat emot Sauteusens förhöjda kanter så att värmen jämnt förleds upp på kanterna från botten till skillnad från en vanlig kastrull.

De Buyer Alchimy har en flerskiktskonstruktion i rostfritt stål med en borstad yta och ett innerskikt på rostfritt stål 18/10 för att ge en bättre värmehållning, jämnare uppvärmning och enklare värmekontroll. De Buyer Alchimy är tillverkad utan en sandwichbas för att inte påverka Sauteusen prestanda.

Med De Buyer Alchimy Sauteuse blir det enkelt i köket, går att använda i samtliga ugnar och spishällar. Dessutom tål den maskindisk.

De Buyer Alchimy Sauteus
- Har 3-lagerkonstruktion av Rostfritt stål
- Tål alla ugnar och spishällar
- Handtag som håller sig svalt
- Tål Diskmaskin

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Grill-  fristående hällar

Grill- fristående hällar från Profi cook

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Kockums

Se alla produkter
Plädar

Plädar från Solstickan

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Modern House

Se alla produkter