Culimat - Mathias Dahlgren Edition Kastrull 2 L rostfri

Jämför produkt Culimat - Mathias Dahlgren Edition Kastrull 2 L rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Culimat - Mathias Dahlgren Edition Kastrull 2 L rostfri i kategorin Sauteuser här hos oss.

Produktinformation

Rostfri Kastrull 18 cm från Culimat Mathias Dahlgren Edition. Kastrullen fokuserar värmen i botten - det ger en snabb uppkokning och passar bra till att koka i vatten, t ex potatis och grönsaker.

Elegant design som tagits fram i nära samarbete med stjärnkocken Mathias Dahlgren. 6,2 mm tjock sandwichbotten.

Stållocket sluter tätt och är ångventilerat. Handtaget är bekvämt och har en bra vinkel.

Se gärna också

de Buyer - Prima Matera Sauteuse 20 cm Koppar

En Sauteuse i koppar från de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera med en insida av rostfritt stål och en bottenplatta som passar till induktionshällar.

Namnet sauteuse kommer från ordet sauter som betyder hoppa på franska eftersom att maten snabbt ska hoppa runt i en het panna. Den är perfekt för att snabbt steka grönsaker som behåller spänsten när de steks snabbt samt för protein som får en hårdstekt yta utan att torka ut. Man kan likna en sauteuse med en wok då man enkelt ska kunna få maten att fara runt med ett ryck i handleden med skillnaden att en sauteuse har en tjockare botten. Handtaget med en fransk form i rostfritt stål ger ett stabilt och ergonomiskt grepp.
90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning.
10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper.

Den exklusiva serien Prima Matera finns i flera olika utföranden för spisens alla funktioner. de Buyer grundades 1830 i frankrike och har sedan dess levererat till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmakocken.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Smeg

Se alla produkter
Luftfuktare

Luftfuktare från Beurer

Se alla produkter
Fönsterlampor

Fönsterlampor från PR Home

Se alla produkter
Integrerade frysskåp

Integrerade frysskåp från Aeg

Se alla produkter