Culimat - Mathias Dahlgren Edition Sauteuse 20 cm rostfri 5-lager

Beställ Culimat - Mathias Dahlgren Edition Sauteuse 20 cm rostfri 5-lager på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Culimat - Mathias Dahlgren Edition Sauteuse 20 cm rostfri 5-lager inom kategorin Sauteuser.

Produktinformation

Sauteusen leder bort värmen från botten och passar bra till känslig mat, t ex sås, gröt, risotto med mera. Elegant design som tagits fram i nära samarbete med stjärnkocken Mathias Dahlgren.

Sauteusen har en jämn värmefördelning som gör att det inte bränner fast. Handtaget är bekvämt och har en bra vinkel.

Punktsvetsat av hygieniska skäl - det finns inga nitar på insidan där annars smuts och bakterier kan samlas. Tillverkad av japanskt kvalitetsstål.

Har även en 2,5 mm tjock stomme uppbyggd i fem lager. Fungerar på alla spisar, även induktion och kan användas i ugn upp till 260°C. .

Se gärna också

Professional Secrets - Sauteuse 24 cm

Den franska motsvarigheten till de asiatiska kökens wok. I den här oumbärliga, djupa stekpannan ska maten hoppa – ”sauter” på franska – under kort tid och serveras het.

Den stora hemligheten är att protein ska få en hårdstekt yta utan att torka ut och bli segt. Och att grönsaker ska hinna bli heta utan att tappa spänsten och knaprigheten. Hög värme är ett måste. Rostfritt stål tål hårda tag, metallredskap och hög temperatur. Sauteusen har två yttre lager rostfritt stål och en kärna av tre lager aluminium som ger maximal upptagning och fördelning av värme, värmetolerans och stadga även vid höga temperaturer. Kanterna har optimal lutning och rundning för att maten ska fara runt på rätt sätt, men också för att förenkla arbetet med stekspadar och slevar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter
Integrerade kyl-frysar

Integrerade kyl-frysar från Whirlpool

Se alla produkter
Induktionshällar

Induktionshällar från Scandomestic

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Table Top Stories

Se alla produkter