Culimat - Mathias Dahlgren Edition Sauteuse 22 cm rostfri 5-lager

Beställ Culimat - Mathias Dahlgren Edition Sauteuse 22 cm rostfri 5-lager på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Culimat - Mathias Dahlgren Edition Sauteuse 22 cm rostfri 5-lager inom kategorin Sauteuser.

Produktinformation

Sauteusen leder bort värmen från botten och passar bra till känslig mat, t ex sås, gröt, risotto med mera. Elegant design som tagits fram i nära samarbete med stjärnkocken Mathias Dahlgren.

Sauteusen har en jämn värmefördelning som gör att det inte bränner fast. Handtaget är bekvämt och har en bra vinkel.

Punktsvetsat av hygieniska skäl - det finns inga nitar på insidan där annars smuts och bakterier kan samlas. Tillverkad av japanskt kvalitetsstål.

Har även en 2,5 mm tjock stomme uppbyggd i 5 lager. Fungerar på alla spisar, även induktion och kan användas i ugn upp till 260°C. .

Se gärna också

de Buyer - Prima Matera Sauteuse Gjutjärnshandtag 28 cm Koppar -25%

En sauteusepanna i koppar från franska de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera.

Sauteusen har en insida av rostfritt stål med en botten anpassad för induktionshällar. Den är perfekt för att sjuda, bryna och reducera, med de två handtagen är den perfekt för att laga färdigt maten i ugnen för att sedan servera direkt till matbordet. Handtagen i gjutjärn ger ett stabilt och ergonomiskt grepp.
- 90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning.
- 10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper.
- Lock ingår.

Prima Matera är en exklusiv serie från franska de Buyer som grundades 1830 för professionella kockar och sedan 2002 säljs det även till hemmakocken.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Osthyvlar

Osthyvlar från Boska Holland

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Boska Holland

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från PotteryJo

Se alla produkter
Glaskeramikhällar

Glaskeramikhällar från Cylinda

Se alla produkter