Citronelles - Gingerbread Bricka 27x20 cm

Beställ Citronelles - Gingerbread Bricka 27x20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Citronelles - Gingerbread Bricka 27x20 cm inom kategorin Serveringsbrickor.

Produktinformation

En mycket fin bricka från Citronelles med ett klassiskt motiv av pepparkakor i olika former. Den här fina och lätta brickan i 100% björkfanér är utmärkt att använda till servering av adventsfikat på kvällen eller frukosten på morgonen.

När den inte används blir den även en fin detalj ståendes på köksbänken. I serien Gingerbread ingår även en mugg, en till serveringsbricka och en kökshandduk som är fina att kombinera.

Se gärna också

Stiernholm - Trevare Serveringsbräda 38 cm Brun -25%

Rektangulär serveringsbräda i mörkt mangoträ med handtag som mäter 38x19 cm från Stiernholms Trevare-serie.

Servera stolt dina gäster de allra mest fantastiska kulinariska uppläggen med denna robusta serveringsbräda i vackert mörkt mangoträ från Stiernholm. Rada upp mängder med charkuteri i alla dess former, eller varför inte bjuda på ost från världen över och låta smaklökarna ta dig och dina gäster på en jorden-runt-resa vars like aldrig har skådats? Endast fantasin sätter gränserna med denna eleganta serveringsbräda, och vi kan garantera att du kommer att vilja använda den dagligen. Serveringsbrädan har tillverkats i oljebehandlat, mörkfärgat mangoträ av allra högsta kvalité, och då trä är ett levande material ser varje exemplar annorlunda ut, med personliga trälinjer och mönster som gör var bräda unik i sitt slag. Brädan mäter 38x19 cm och har ett praktiskt handtag samt en upphängningsögla för enkel förvaring. För rengöring rekommenderas avtorkning med en fuktig trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bakformar

Bakformar från Nordic Ware

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Bungalow

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Opto Design

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Magimix

Se alla produkter