Citronelles - Gingerbread Bricka 43x22 cm

Jämför produkt Citronelles - Gingerbread Bricka 43x22 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Citronelles - Gingerbread Bricka 43x22 cm i kategorin Serveringsbrickor här hos oss.

Produktinformation

Den här brickan från Citronelles är dekorerad med klassiska och fina pepparkaksillustrationer mot vit bakgrund. Brickan är tillverkad i 100% björkfanér och gör den lätt att bära - perfekt att använda vid servering av frukost eller fika.

Den blir även en fin detalj på köksbänken när den inte används. I serien Gingerbread ingår även en mugg, en till serveringsbricka och en kökshandduk som är fina att kombinera.

Se gärna också

Gynning Design - Butterfly Queen Bricka 31 cm -25%

En vacker bricka med romantiskt motiv från Carolina Gynnings serie Butterfly Queen. Brickan blir en läcker inredningsdetalj samtidigt som den kan förgylla bordet i form av serveringsbricka. Lika underbar som den är att titta på, är den att använda då dess fjäderlätta vikt gör den mycket behaglig att förflytta. Låt brickan stå i köket när den inte används eller låt den ta formen som en tavla ståendes på en hylla. Den är tillverkad i FCS-märkt björkfanér och har en blank yta av melamin.

Butterfly Queen serien är en vacker samling porträtt av kvinnor i samspel med fjärilar. Fjärilar ligger Carolina Gynning varmt om hjärtat då de för henne symboliserar nytt liv, frihet och lycka. Hon förklarar att hon som liten fick en fjäril av hennes mamma och när hon bar den skedde alltid någonting värdefullt och positivt. Sedan den dagen har Carolina sett fjärilen som en viktig symbol i hennes liv.

Butterfly Queen brickan blir därtill mer än bara en bricka. Det blir också en värdefull symbol och en påminnelse om livets lycka. Låt denna bricka agera inredningsdetalj i ditt hem och använd den gärna som en fin serveringsbricka som kan leda till fina samtal och diskussioner. En fin gåva till någon du vill glädja lite extra eller en fin gåva till dig själv.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Braun

Se alla produkter
Shotglas

Shotglas från Edward Blom

Se alla produkter
Kondenstumlare

Kondenstumlare från Aeg

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter