Citronelles - Houses of Uppsala Bricka 27x20 cm Röd

Beställ Citronelles - Houses of Uppsala Bricka 27x20 cm Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Citronelles - Houses of Uppsala Bricka 27x20 cm Röd inom kategorin Serveringsbrickor.

Produktinformation

Rektangulär bricka ur serien Houses of Uppsala, inspirerat av kända landmärken i Uppsala. En perfekt gå bortpresent till utlandssvensken eller Uppsalaälskaren.

Se gärna också

Stiernholm - Trevare Serveringsbräda 30 cm Brun

Rund serveringsbräda i svart mangoträ med handtag och en diameter på 30 cm från Stiernholms Trevare-serie.

Denna robusta serveringsbräda i vackert mörkfärgat mangoträ är perfekt för servering av allt från ost och chark till en mindre hemmagjord pizza med alla dina favoritingredienser på. Blända dina gäster med det vackraste upplägget de någonsin har sett och le inombords när du ser hur det bokstavligt talat vattnas i munnen på dem, och hugg sedan gemensamt in på din omsorgsfullt dekorerade kulinariska kreation – bättre än så kan det inte bli! Serveringsbrädan är tillverkad i oljebehandlat mangoträ av allra högsta kvalité, och då trä är ett levande material har varje enskild bräda personliga linjer och mönster som gör den unik i sitt slag. Brädan mäter 30 cm i diameter och har ett praktiskt handtag samt en upphängningsögla för enkel förvaring när den ej används. För rengöring rekommenderas avtorkning med en fuktig trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Magnetlister

Magnetlister från Global

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Blomus

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Orrefors

Se alla produkter