Citronelles - Stad Bricka Rund 38 cm Grå

Beställ Citronelles - Stad Bricka Rund 38 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Citronelles - Stad Bricka Rund 38 cm Grå inom kategorin Serveringsbrickor.

Produktinformation

Den här runda brickan från Citronelles är dekorerad med det klassiska motivet Stad i olika gråa nyanser. En vacker bricka att använda vid servering och är tillverkad i 100% björkfanér vilket gör den enkel att bära och förflytta.

Se gärna också

Stiernholm - Trevare Serveringsbräda 38 cm Brun

Rektangulär serveringsbräda i mörkt mangoträ med handtag som mäter 38x19 cm från Stiernholms Trevare-serie.

Servera stolt dina gäster de allra mest fantastiska kulinariska uppläggen med denna robusta serveringsbräda i vackert mörkt mangoträ från Stiernholm. Rada upp mängder med charkuteri i alla dess former, eller varför inte bjuda på ost från världen över och låta smaklökarna ta dig och dina gäster på en jorden-runt-resa vars like aldrig har skådats? Endast fantasin sätter gränserna med denna eleganta serveringsbräda, och vi kan garantera att du kommer att vilja använda den dagligen. Serveringsbrädan har tillverkats i oljebehandlat, mörkfärgat mangoträ av allra högsta kvalité, och då trä är ett levande material ser varje exemplar annorlunda ut, med personliga trälinjer och mönster som gör var bräda unik i sitt slag. Brädan mäter 38x19 cm och har ett praktiskt handtag samt en upphängningsögla för enkel förvaring. För rengöring rekommenderas avtorkning med en fuktig trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Holm

Se alla produkter
Tillbehör till köksapparater

Tillbehör till köksapparater från Kitchenaid

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Smeg

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Electrolux

Se alla produkter