Gynning Design - Bricka Looking For You 31 cm

Jämför produkt Gynning Design - Bricka Looking For You 31 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gynning Design - Bricka Looking For You 31 cm i kategorin Serveringsbrickor här hos oss.

Produktinformation

Svartvit rund bricka ur Carolina Gynnings serie Looking For You, perfekt att servera från eller att ha stående som en vacker inredningsdetalj. Brickan är svensktillverkad och har en skyddande blank melaminyta och tillverkas av individuella ark av FSC-märkt björkfanér som värmepressas under högt tryck till formen av en bricka.Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk, vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne.

Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit.

Se gärna också

Gynning Design - Butterfly Queen Bricka 31 cm -9%

En vacker bricka med romantiskt motiv från Carolina Gynnings serie Butterfly Queen. Brickan blir en läcker inredningsdetalj samtidigt som den kan förgylla bordet i form av serveringsbricka. Lika underbar som den är att titta på, är den att använda då dess fjäderlätta vikt gör den mycket behaglig att förflytta. Låt brickan stå i köket när den inte används eller låt den ta formen som en tavla ståendes på en hylla. Den är tillverkad i FCS-märkt björkfanér och har en blank yta av melamin.

Butterfly Queen serien är en vacker samling porträtt av kvinnor i samspel med fjärilar. Fjärilar ligger Carolina Gynning varmt om hjärtat då de för henne symboliserar nytt liv, frihet och lycka. Hon förklarar att hon som liten fick en fjäril av hennes mamma och när hon bar den skedde alltid någonting värdefullt och positivt. Sedan den dagen har Carolina sett fjärilen som en viktig symbol i hennes liv.

Butterfly Queen brickan blir därtill mer än bara en bricka. Det blir också en värdefull symbol och en påminnelse om livets lycka. Låt denna bricka agera inredningsdetalj i ditt hem och använd den gärna som en fin serveringsbricka som kan leda till fina samtal och diskussioner. En fin gåva till någon du vill glädja lite extra eller en fin gåva till dig själv.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsbrickor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Orrefors

Se alla produkter
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter
Blenders

Blenders från OBH Nordica

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Modern House

Se alla produkter