Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Serveringsbricka 15,5 cm

Beställ Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Serveringsbricka 15,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Serveringsbricka 15,5 cm inom kategorin Serveringsbrickor.

Produktinformation

Blue Fluted Mega Serveringsbricka 15,5 cm från Royal Copenhagen serie Blue Fluted Mega. Servera ost, frukt och bär, kakor på detta vackra fat och njut vardags som till fest.

Kombinera gärna med andra delar ur serien. Tål maskindisk. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Serveringsbrickor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Rörstrand - Kulinara Tallrik 19x15 cm

Serveringsbrickor från Rörstrand

Utforska allt inom Serveringsbrickor från Rörstrand.
Upp till 50% rabatt
Citronelles - Strawberry Bricka 38 cm

Serveringsbrickor från Citronelles

Här har vi samlat Serveringsbrickor från Citronelles.
Upp till 50% rabatt
Morris & Co - Strawberry Thief Bricka med handtag 48x29,5 cm Pure Vit

Serveringsbrickor från Morris & Co

Visa produkter inom Serveringsbrickor från Morris & Co.
Upp till 50% rabatt
Åry Home - Viventium Bricka 49 cm Ek

Serveringsbrickor från Åry Home

Visa produkter inom Serveringsbrickor från Åry Home.
Upp till 30% rabatt
Kunskapstavlan® - Bricka 43x33 cm Bröllopsdag

Serveringsbrickor från Kunskapstavlan®

Se vad Kunskapstavlan® har inom Serveringsbrickor.
Upp till 30% rabatt
Pimpernel - Blue Room Sunflower Bricka 48x30 cm

Serveringsbrickor från Pimpernel

Utforska allt inom Serveringsbrickor från Pimpernel.

Se gärna också

Pebbly - Brödskärbräda med Toasttång 26 cm Bambuträ

Brödbricka och toasttång från Pebbly - snyggt att ställa fram till frukosten. Skär ditt bröd, rosta det och plocka upp från brödrosten utan att bli bränd tack vare Pebbly toasttång! Detta set är praktiskt, estetiskt och tåligt och kan användas dagligen. Lätt att förvara i köket, setet är utformat för att ta upp så lite utrymme som möjligt tack vare sin kompakta storlek. Pebbly brödbricka är idealisk för att skära brödet i köket innan du serverar eller direkt på bordet under måltiderna. Den har också mycket god stabilitet på bänkskivan eller matbordet när du skär bröd. Brödbrickan och tången är gjort av stark och robust bambu, den har fördelen att motstå fukt vilket underlättar långvarig användning. Bambu är känt för sina ekologiska faktorer, det är en växt som växer snabbt, kräver mycket lite vatten och kan skördas upp till 5 gånger varje år.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. De vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023