Cult Design - Orient Salt- och Pepparset Asfalt

Beställ Cult Design - Orient Salt- och Pepparset Asfalt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Salt- och Pepparset Asfalt inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Liva upp bordet med peppar- och saltkar med ett elegant reliefmönster. Karen har två olika höjder samt är markerad med S för salt och P för peppar för att enkelt användas.

För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter.

Se gärna också

Light My Fire - Lunchkit 6 delar Cream -25%

Detta smarta Lunchkit från Light My Fire har allt du behöver för att ta med dig din lunch till jobbet eller utflykten, men passar lika bra att använda för måltiden som tillagas ute på tur. Välj bland olika fina färger.

Lunch-kit i sex delar som är lika funktionellt som mångsidigt- och snyggt! Med förvaring med tättslutande snäpplock som när de packas upp fungerar som tallrikar och skålar är detta kit perfekt för lunchen på språng eller outdoor-måltiden. En praktisk Spork; sked, gaffel och kniv i ett, medföljer och gör alla andra utrymmeskrävande redskap överflödiga. När du ätit upp och ska iväg igen staplar du delarna i varandra och spänner ihop dem med LunchKit Harness – en kraftig gummirem speciellt anpassad för kitet. Lätt som en plätt! Tillverkat av 100% BPA-fri biobaserad plast och säker för användning i mikrovågsugn och diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från House Doctor

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör ljuskällor

Övrigt tillbehör ljuskällor från Philips

Se alla produkter
Barnrumsdekoration

Barnrumsdekoration från Byon

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Demeyere

Se alla produkter