Cult Design - Organiq Serveringsfat 37 cm

Beställ Cult Design - Organiq Serveringsfat 37 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Organiq Serveringsfat 37 cm inom kategorin Serveringsfat.

Produktinformation

Ett vackert fat som förhöjer dukningen med sin minimalistiska form. Matcha med delar ur samma serie för en komplett look.Serien Organiq tar inspiration från naturens vackra former som vattnets mjuka och vänliga vågor, träfends årsringar och bergens kurvor.

Stengodslerans naturliga vithet lyser igenom den blanka glasyren och blir en utmärkt bakgrund till maten. Organiq är en tålig, tidlös servis som ger ett lugnande intryck till varje bord.

Se gärna också

Table Top Stories - Lotus Fat 41 cm OffWhite

Lotus Fat 41 cm från Table Top Stories.

Table Top Stories Lotus Fat 41 cm är ett stort fint fat på hela 41 cm i diameter som du kan använda som charkfat, tapasfat, tacosfat eller för att ställa fram varmrätter på. Det passar även till att ställa Lotus tapasskålar på vid servering.

Nu finns även detta fat i en ny underbar färgsättning, Lotus Röd, som är perfekt som julservis, julporslin och att servera julbordets goda mat på.

Hela porslinsserien Table Top Stories Lotus är en hel serie med matchande underbart porslin i form av lotusblomma. Servisen säljs exklusivt hos oss på Cervera.

I Lotus serien finns förutom detta fat även skålar som du kan ställa på det och stora och små tallrikar, samt en härlig kanna.

Formen av en lotusblomma återfinns som sagt i alla produkter i servisen. Båda detta fat och tallrikarna har en ljuvlig design i form av en lotusblomma.

Alla porslinsföremål i serien finns i färgerna klassisk vit, eller Off-White som den heter, och Sand som är en härligt brunaktig färg. De finns även i grönt och nu även i den härligt röda julkollektionen. Serveringsprodukterna passar lika bra att kombineras i olika färger som att användas i samma färgskala genom hela servisen, från minsta tallrik som är 22 cm till detta fat som är den största delen i kollektionen.

Lotus Röd fatet är tillverkat av stengods. Lotus Grön, Lotus Off White och Lotus Sand är tillverkade i lergods.

Alla färger av Lotusfat från Table Top Stories har dock samma design och är hela 41 cm i diameter.

Table Top Stories Lotus Fat 41 cm tål både diskmaskin och mikrovågsugn så du kan använda detta ljuvliga porslinsfat vid servering såväl till fest som till vardag.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kockknivar

Kockknivar från Global

Se alla produkter
Vägglampor

Vägglampor från Oriva

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Rörstrand

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Byon

Se alla produkter