Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Orient Tapasfat 12x8,5 cm 4-pack Vit

Beställ Cult Design - Orient Tapasfat 12x8,5 cm 4-pack Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Tapasfat 12x8,5 cm 4-pack Vit inom kategorin Serveringsfat.

Produktinformation

Bjud på små rätter med dessa underbara fat som kompletterar varandra med två olika mönster. Perfekt för att servera förrätt och tapas.

För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter.

Se gärna också

Aida - Harvey Dessertset 5 delar

Dessertset i blyfritt glas i 5 delar med uppläggningsfat samt 4 assietter från danska aidas Harvey-serie.

Presentera och servera en fantastisk efterrätt i stil med detta exklusiva dessertset från aida. Man brukar ju säga att man först äter med ögonen, och med detta vackert designade efterrättsset från den hyllade Harvey-kollektionen kan du vara säker på att det inte kommer att dröja länge innan dina gäster ber om en till portion. Det stora uppläggningsfatet passar perfekt för servering av en vacker jordgubbstårta eller cheesecake och de lika eleganta assietterna låter bitarna fortsätta glänsa när de sedan portioneras ut. Dessertsetet är tillverkat i blyfritt glas av högsta kvalitet, och har utsmyckats med ett exklusivt mönster som har tagits fram med inspiration tagen från de klassiska kristallglasen från 70-talet. Dessertsetet går att diskas i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Vintage

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Kitchenaid

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Kenwood

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Rosendahl

Se alla produkter