Viski - Professional Boston Shaker 50 cl Rostfri


Beställ Viski - Professional Boston Shaker 50 cl Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Professional Boston Shaker 50 cl Rostfri inom kategorin Shakers.

Produktinformation

En stilren shaker från Viski tillverkad i silver- eller guldfärgad rostfritt stål. Med denna shaker får du en perfekt mix då den är stabil i handen.

Använd shakern tillsammans med ett glas som du har hemma eller komplettera med Professional Boston Shaker 80 cl. Volym 50 cl.

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalitet erbjuder de allt du behöver till baren och lite till. .

Se gärna också

Viski - Warren Shaker fransk Svart

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till.

En modern metall-svart slimmad shaker. Försiktigt utformad för bästa upplevelsen, balansen och funktionaliteten. Ett måste i baren och en trendig gåva att ge bort! 

Egenskaper 

  • Rymmer ca 700 ml
  • Slimmad design
  • Polerad svart-metall finish 
  • Professionellt barredskap 

Läs mer

Från kunskapsbanken

1150

1150 (MCL) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland