Viski - Professional Boston Shaker 80 cl Rostfri

-25%

Jämför produkt Viski - Professional Boston Shaker 80 cl Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Viski - Professional Boston Shaker 80 cl Rostfri i kategorin Shakers här hos oss.

Produktinformation

En stilren shaker från Viski tillverkad i silver- eller guldfärgad rostfritt stål. Med denna shaker får du en perfekt mix då den är stabil i handen.

Använd shakern tillsammans med ett glas som du har hemma eller komplettera med Professional Boston Shaker 50 cl.Volym 80 cl.Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalitet erbjuder de allt du behöver till baren och lite till. .

Se gärna också

Alessi - Boston Shakerset 4 delar Rostfri

Boston shakerset i 4 delar från Alessi. Setet består av
- 1 Boston Shaker
- 1 Cocktailmått
- 1 Cocktailsil
- 1 Drinkpinne

Shakern är numera en riktig Alessi-klassiker. Designad av Ettore Sottsass. Denna shaker är resultatet av omfattande studier som Alberto Gozzi genomförde på professionella bar- och vintillbehör och anses vara den mest professionella shaker-typen. Den består av två delar som passar perfekt ihop. Den övre glasdelen som man känner igen från klassikern, är ersatt med rostfritt stål, vilket gör shakern mer robust och greppvänlig.

Cocktailmått - Med detta kan du utan problem dosera sprit, juice eller annan dryck som du vill ska ingå i dina drinkar, design Carlo Mazzeri och Anselmo Vitale. Ena delen rymmer 4 cl, den andra 2 cl, bara vänd på måttet efter önskvärd mängd.

Cocktailsilen hjälper till att hälla upp drinken utan att is, fruktbitar och annat åker med ned i glaset. Med sina fyra ”ben” som hjälp att hålla den på plats, häller du upp perfekta cocktails varje gång.

Och när drinken är färdigblandad är det bara att röra om med den stilfulla dekorativa drinkpinnen, design Ettore Sottsass.

Läs mer

Från kunskapsbanken

1180

1180 (MCLXXX) var ett skottår som började en tisdag i den Julianska kalendern.

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland