Sidan innehåller annonslänkar

Wahl Stainless Steel Black Edition


Beställ Wahl Stainless Steel Black Edition på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wahl Stainless Steel Black Edition inom kategorin Skäggtrimmers.

Produktinformation

Wahls bästa hårklippare, skäggtrimmer och kroppstrimmer i ettHögsta kvalitetWahls bästa hårklippare, skäggtrimmer och kroppstrimmer i en och samma produkt! Fantastisk IPX7-klassad vattentät trimmer...

Se gärna också

Philips Qp6530/15 Skäggtrimmer - Svart

Trimma, styla och raka alla skägglängder Philips OneBlade Pro är en revolutionerande hybridstyler som kan trimma, raka och skapa rena linjer och kanter på alla hårlängder. Nu slipper du använda olika verktyg och gå igenom flera steg. OneBlade klarar allt. Laddningsbart litiumjonbatteri Precisionskam med 12 längdinställningar Kan användas på våt och torr hud Batteriindikator Unik OneBlade-teknik Philips OneBlade har en revolutionerande teknik utformad för skäggstyling och grooming. Den kan trimma, styla och raka oavsett skägglängd. Det dubbla skyddssystemet – en glidande beläggning med rundade kanter runt skärelementen – gör rakningen mer skonsam mot huden. Samtidigt har raktekniken en snabb skärenhet (200 x per sekund) så den är effektiv – även på längre skäggstrån. Trimma nedåt Trimma skägget till en jämn längd med den medföljande justerbara precisionskammen. Ställ in en av de 12 låsta längdinställningarna för att få allt från eftermiddagsstubb till ett längre skägg. Forma det Skapa exakta former med dubbelsidiga blad. Du kan raka dig i valfri riktning för att få fantastisk överblick och se varje skäggstrå som du rakar bort. Du kan snabbt och lätt fixa till din stil på några sekunder. Raka av det OneBlade rakar inte lika nära som en vanlig rakhyvel, vilket gör att det känns behagligt på huden. Raka mot hårväxtens riktning och raka av hår i alla längder. Precisionstrimkam med 12 längdinställningar (0,5 till 9 mm) Den mångsidiga precisionstrimkammen har längdinställningar från 0,5 mm till 9 mm, så att du får exakt den längd du önskar. Forma kanterna och linjerna exakt med det dubbelsidiga bladet OneBlade följer ansiktets konturer så att du enkelt och bekvämt kan raka alla områden. Använd det dubbelsidiga bladet för att snygga till kanterna och skapa rena former genom att flytta bladet i valfri riktning. Hållbara OneBlade Bladen har lång varaktighet. För optimala prestanda behöver du bara byta ut varje blad var fjärde månad*. Det är enkelt och går smidigt att byta ut bladet. Vattentät Använd våt- och torrakning OneBlade är vattentålig, så den är enkel att rengöra skölj den bara under kranen. Du kan också raka med eller utan skum – vad helst du föredrar. 90 min litiumjonbatteri Laddningsbart litiumjonbatteri ger 90 minuters användning efter laddning i en timme. Lampan visar batteristatus Se till att OneBlade alltid är klar att använda genom att kontrollera batteriindikatorn. Den varnar dig när du använder den om batteriet håller på att ta slut och visar laddningsförloppet när den laddas.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)

Steel

Steel är ett svenskt hårdrocksband från Infjärden utanför Piteå, bildat 1979-80 av Claes och Egon. Till en början hette bandet Ciel och sättningen bestod av orgel och trummor. Orgeln byttes tämligen omgående ut mot gitarr och bandet bytte namn, först till Gepard och sedan till Steel. Musiken utvecklades efterhand åt det tyngre hållet. 1985 gick gitarristen Micael Jonsson och sångaren Anders Berggren med i bandet. Egon började nu spela bas och låtar värda att nämna med denna uppsättning är Run Through The Night och Victoria. Efter kort tid lämnade Anders B. bandet samtidigt som Micael J tog tillfällig time out för att spela bas i bandet Fenors söner. Våren 1986 återkom Jonsson och återförende gjorde de en mytomspunnen spelning i Sjulnäs sporthall. I förbandet Powerslave ingick bland annat kompgitarristen Anders Eriksson som senare samma år anslöt sig till Steel. 1987 axlade Tony "Carrot" Lundmark rollen som sångare. Året kom för övrigt att bli det mest händelserika och betydelsefulla året för bandet. Rock-SM i mars, live-radiospelning i april och slutligen skivinspelning i maj. Skivan betitlades Rock Meets Metal och gavs ut av på engelska skivbolaget Ebony Records. Plattan sålde dock inte bra och i Rock-SM tog det stopp redan i kvartsfinalen. Erfarenheterna var dock viktiga för bandets fortsatta musicierande. Sångaren Tony slutade i bandet 1988 och Peter Lönnberg började sjunga istället. Gamla låtar spelades in på nytt men några fler konsterter blev det inte. Anders Eriksson hoppade av bandet 1988 men återkom året därpå, nu som sångare och gitarrist. Musikstilen ändrades från hårdrock till en en mer bluesrockig framtoning där covers var repertoarens huvudingrediens. I samband med detta bytte bandet namn till Blues Moose och Steels saga var all.

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe