Craft - Porslinsskål Celadonglasyr Mats Svensson

Jämför produkt Craft - Porslinsskål Celadonglasyr Mats Svensson online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Craft - Porslinsskål Celadonglasyr Mats Svensson i kategorin Skålar limiterat här hos oss.

Produktinformation

Porslinsskål i Celadonglasyr av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik.

En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt.Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Craft - Skål 26 cm Mats Svensson -36%

Skål med ljusblå glasyr av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik. En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt.

Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Picknickkorgar  Kylväskor

Picknickkorgar Kylväskor från Sagaform

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Rosendahl

Se alla produkter
Kryddor

Kryddor från Epic Spice

Se alla produkter
Perkolatorer

Perkolatorer från C3

Se alla produkter