Sidan innehåller annonslänkar

Craft - Skål 26 cm Mats Svensson

Jämför produkt Craft - Skål 26 cm Mats Svensson online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Craft - Skål 26 cm Mats Svensson i kategorin Skålar limiterat här hos oss.

Produktinformation

Skål med ljusblå glasyr av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik.

En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt. Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Craft - Skål 15,5 cm Mats Svensson

Skål med ljusblå glasyr av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik. En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt.

Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
EtageKakfat

EtageKakfat från PotteryJo

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Design House Stockholm

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Gustavsberg

Se alla produkter
Fristående frysar

Fristående frysar från Liebherr

Se alla produkter