Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Skål 10 cm 6-pack Grå

Beställ Kockums - Skål 10 cm 6-pack Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Skål 10 cm 6-pack Grå inom kategorin Skålar.

Produktinformation

Set med sex skålar från Kockums Jernverk, är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till frukostfilen, desserten eller som tillbehörsskål vid matlagning och servering. Skålarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra.

Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Utomhuskök

Utomhuskök från Muurikka

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Yaxell

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från PR Home

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från Bodum

Se alla produkter