Chef'n - Flexicado Avokadoskivare Grön

Beställ Chef'n - Flexicado Avokadoskivare Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef'n - Flexicado Avokadoskivare Grön inom kategorin SkärareSkivareDelare.

Produktinformation

Avokadoskivare Flexicado, scopa och skiva din avokado med en enkel rörelse! Tack vare att FlexiCadon är av plast blir inte avokadon brun, detta händer om man har redskap av metall Dela först avokadon på mitten och peta bort kärnan.

Placera avokadon i handen med den "smalare delen" av avokadon mot dig, kläm ihop FlexiCadon så att den anpassas till avokadons storlek. Skopa sedan ur avokadon med en enkel handledsrörelse (som när man smaschar i badminton).

Se gärna också

Westmark - Vario Mandolin -25%

Vario mandolin från tyska Westmark. Mandolinen är enkel att hantera och du behöver inte hålla på och byta blad eller hantera flera olika enheter. Vario skär strimlor och skivor i olika storlekar, allt efter dina önskemål. Vrid enkelt på inställningsknappen på sidan för önskat skivalternativ och dra grönsaken eller frukten över det knivskarpa bladet. Använd den medföljande hållaren för att skydda fingrarna!

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Le Creuset

Se alla produkter
Köksknivar

Köksknivar från JAMIE OLIVER TEFAL

Se alla produkter
Gasspisar

Gasspisar från Witt

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Pols Potten

Se alla produkter