Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Äppelsvarv Loop

-30%

Beställ Westmark - Äppelsvarv Loop på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Äppelsvarv Loop inom kategorin SkärareSkivareDelare.

Produktinformation

Med äppelsvarven Loop skalar du äpplen galant. Sätt fast äpplet på de vassa piggarna, tryck intill knivdelen och snurra runt med veven.

Gummifötter på undersidan gör att äppelsvarven står där den ska där du arbetar. Smidigare kan det knappast bli och resultatet blir perfekt skalade äpplen redo att bli äppelpaj, äppelmos eller annat gott.Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år.

Se gärna också

Eppicotispai - Eppicotispai Pizzaskärare 10 cm

Italienska Eppicotispai Group grundades år 1996 och känslan av det italienska köket återspeglas tydligt i deras produkter där de lägger stor vikt på kvalitét under hela produktionen. Eppicotispai ingår i en koncern av 4 olika företag där vart och ett specialiserar sig på produktion av stål, aluminium och trä där allt från inköpta komponenter till slutlig produkt görs till 100% i Italien. Elegant pizzaskärare med hjul i rostfritt stål och handtag av stadigt bokträ som är perfekt när du snabbt vill skära upp din pizza i bitar. En pizzaskärare är något som borde finnas i varje hem då den gör pizzamyset mysigare.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Loop

En loop är en del av en berg- och dalbana där vagnen framförs i en vertikalt cirkulär rörelse. Det är också den engelska benämningen på den avancerade flygmanöver som på svenska kallas looping. Under en looping utför flygplanet en cirkelrörelse i vertikalplanet. I en normal looping pekar huvudet på piloten inåt mot rörelsens centrum, i en utvändig hel eller halv looping – en så kallad "bunt" – pekar huvudet utåt från centrum.