Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Äppelsvarv


Beställ Westmark - Äppelsvarv på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Äppelsvarv inom kategorin SkärareSkivareDelare.

Produktinformation

Äppelsvarvaren Apple dream från tyska Westmark. Äppelsvarven skalar, skivar och kärnar ur på samma gång.Svarven känns stabil och säker eftersom den fäster på plant underlag med en sugpropp.

Funkar även bra till potatis.Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare. .

Se gärna också

GastroMax - Pizzaskärare BIO 28 cm

GastroMax Pizzaskärare BIO. Skär upp pizzan snabbt och enkelt utan att söla ner händerna. Denna pizzaslicer är även ett praktiskt verktyg för att skära deg vid bakning.

Handtaget och parerskyddet ger dig ett tryggt och behagligt grepp. Klingan i rostfritt stål skär lätt igenom pizzan, även de hårdare kanterna.

Stilren design med en smakfull materialkombination av rostfritt stål och biobaserad plast av sockerrör och träfibrer från nordisk gran.

Den biobaserade plasten ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.

Matcha med andra köksverktyg från samma serie.

- Tål maskindisk
- Tillverkad i Sverige
- Tilldelad German Design Award 2020

Läs mer