Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Melonskivare

-25%

Jämför produkt Westmark - Melonskivare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Melonskivare i kategorin SkärareSkivareDelare här hos oss.

Produktinformation

Snabbaste sättet att skiva och servera en melon. Smart redskap i rostfritt stål med ett bekvämt handtag i plast som du skär perfekta skivor melon med.

Du kan även skära din melon i kuber. Perfekt till fruktsalladen eller som läskande tilltugg en varm sommardag. .

Se gärna också

Betty Bossi - Midi Spiralizer

Med praktiska Midi Spiralizer gör du enkelt zucchininudlar till en het thairätt eller fruktspaghetti till en dekorativ dessert. Användningsområdena är många med den här grönsaksskivaren som är snabb, lättanvänd och smidig att förvara. Den hjälper dig att göra den populära grönsaks-spaghettin men också en ny tagliatelle-storlek av exempelvis morötter, rödbetor, äpplen och päron. Inspireras till att laga kreativa, hälsosamma rätter fulla av smak och färg varje dag! Recepthäfte för nya maträtter och tolkningar av klassiska rätter medföljer. Allt utom knivbladen går att diskas i maskin.

Det Schweiziska varumärket Betty Bossi är världskänt för sina recept och köksprodukter. Betty Bossi designar och tillverkar innovativa och smarta köksprylar som gör att alla kan bli en stjärna i köket. Till varje kökspryl medföljer steg-för-steg guide och recept för inspiration.

Läs mer