Westmark - Rivjärn för Ingefära

-30%

Jämför produkt Westmark - Rivjärn för Ingefära online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Rivjärn för Ingefära i kategorin SkärareSkivareDelare här hos oss.

Produktinformation

Denna nytänkande produkt minskar ditt spill i köket och håller dina fingerspetsar säkrare än vid användning av ett vanligt rivjärn. Detta är en kombinerad sked och rivjärn där du enkelt river allt från chili till ingefära, muskot med mera.

Då den vassa rivytan sitter på insidan av skeden och detta tillsammans med kanten som omger rivjärnet, gör att allt du river samlas upp istället för att fastna i rivjärnet eller faller ned på skärbrädan. När du rivit klart kan du enkelt blanda ner det du rivit i mat eller dryck. .

Se gärna också

Betty Bossi - Midi Spiralizer

Med praktiska Midi Spiralizer gör du enkelt zucchininudlar till en het thairätt eller fruktspaghetti till en dekorativ dessert. Användningsområdena är många med den här grönsaksskivaren som är snabb, lättanvänd och smidig att förvara. Den hjälper dig att göra den populära grönsaks-spaghettin men också en ny tagliatelle-storlek av exempelvis morötter, rödbetor, äpplen och päron. Inspireras till att laga kreativa, hälsosamma rätter fulla av smak och färg varje dag! Recepthäfte för nya maträtter och tolkningar av klassiska rätter medföljer. Allt utom knivbladen går att diskas i maskin.

Det Schweiziska varumärket Betty Bossi är världskänt för sina recept och köksprodukter. Betty Bossi designar och tillverkar innovativa och smarta köksprylar som gör att alla kan bli en stjärna i köket. Till varje kökspryl medföljer steg-för-steg guide och recept för inspiration.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Comfort

Comfort är ett sköljmedel som produceras av det nederländska företaget Unilever. Produkten lanserades 1969 som det första sköljmedlet i Storbritannien. I dag finns sköljmedlet i en mängd olika dofter och varianter.