Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Rivjärn Parmesan


Jämför produkt Westmark - Rivjärn Parmesan online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Rivjärn Parmesan i kategorin SkärareSkivareDelare här hos oss.

Produktinformation

När du behöver riva parmesan eller annan hårdost till pastan har du här ett effektivt parmesanrivjärn. Järnet kommer från tyska Westmark och är tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål och plast.

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare. .

Se gärna också

Severin - Multihackare

Multihackaren från Severin har vassa knivar i rostfritt stål, två hastighetsnivåer samt pulsfunktion och den kan både riva, vispa, hacka och skiva. En matberedare som är otroligt praktiskt och mindre till storleken vilket gör den enkel att både plocka fram samt ta undan. Den perfekta hjälpredan i köket som underlättar och effektiviserar mat- och baklagning.

Denna kompakta multihackare kan användas till att riva rotfrukter, hacka nötter, vispa grädde eller majonnäs, skiva potatis och mycket mer! En assistent som är underbar att plocka fram till köksbestyren och som hjälper dig spara tid. Det medföljer två skivor, en för vispning och en för rivning. Den har fötter i gummi och står därmed stadigt på underlaget och behållaren rymmer 500 ml. De löstagbara delarna kan enkelt rengöras i diskmaskin.

- River, vispar, hackar och skivar
- 2 hastigheter och pulsfunktion
- Medföljer vispskiva samt rivskiva

Läs mer