Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Vario Mandolin


Jämför produkt Westmark - Vario Mandolin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Vario Mandolin i kategorin SkärareSkivareDelare här hos oss.

Produktinformation

Vario mandolin från tyska Westmark. Mandolinen är enkel att hantera och du behöver inte hålla på och byta blad eller hantera flera olika enheter.

Vario skär strimlor och skivor i olika storlekar, allt efter dina önskemål. Vrid enkelt på inställningsknappen på sidan för önskat skivalternativ och dra grönsaken eller frukten över det knivskarpa bladet.

Använd den medföljande hållaren för att skydda fingrarna!Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare. .

Se gärna också

Betty Bossi - Midi Spiralizer

Med praktiska Midi Spiralizer gör du enkelt zucchininudlar till en het thairätt eller fruktspaghetti till en dekorativ dessert. Användningsområdena är många med den här grönsaksskivaren som är snabb, lättanvänd och smidig att förvara. Den hjälper dig att göra den populära grönsaks-spaghettin men också en ny tagliatelle-storlek av exempelvis morötter, rödbetor, äpplen och päron. Inspireras till att laga kreativa, hälsosamma rätter fulla av smak och färg varje dag! Recepthäfte för nya maträtter och tolkningar av klassiska rätter medföljer. Allt utom knivbladen går att diskas i maskin.

Det Schweiziska varumärket Betty Bossi är världskänt för sina recept och köksprodukter. Betty Bossi designar och tillverkar innovativa och smarta köksprylar som gör att alla kan bli en stjärna i köket. Till varje kökspryl medföljer steg-för-steg guide och recept för inspiration.

Läs mer