Continenta - Continenta Skärbräda med låda 48x32,5 cm Valnöt

Beställ Continenta - Continenta Skärbräda med låda 48x32,5 cm Valnöt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Continenta - Continenta Skärbräda med låda 48x32,5 cm Valnöt inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Stor och stabil skärbräda från tyska Continenta i massivt trä med låda i rostfritt stål undertill så att du enkelt kan samla upp det du skär eller hackar för att sedan kunna ställa den direkt i ugnen!Skärbrädan tillåter dig att bli ett proffs i köket då du enkelt kan hålla ordning på diskbänken och fokusera på matlagningen Då lådan klarar ugnsvärme upp till 250°C kan du smidigt krydda upp grönsakerna med olja och salt och sen ställa den direkt i ugnen.

Skärbrädan står stabilt på diskbänken med praktiska gummifötter. Lådan går enkelt att rengöra i diskmaskinen och går att dra ut på båda sidorna. .

Se gärna också

Zassenhaus - Trancherbräda 42x27 cm

En lite större trancherbräda från Zassenhaus – det bästa om kniven själv får välja. För de bra köksknivarna är det viktigt med ett bra underlag, om skärbrädan är hårdare än kniven kommer den att ta skada. Den här har en försänkt fåra för avrinning och är tillverkad i Akacia. Den är snygg och hållbar, och fin att matcha med små serveringsbrickor i samma material.

Skötselråd:

Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.

Innan första användning
- Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper.
- Torka av efter 15min.

Efter varje användning
- Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten.
- En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring.
- Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar.
- Förvara skärbrädan torrt.

Underhåll
- Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja.
-Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bartillbehör övrigt

Bartillbehör övrigt från Swedish Tonic

Se alla produkter
Plafonder

Plafonder från Elvita

Se alla produkter
Integrerade kyl-frysar

Integrerade kyl-frysar från Cylinda

Se alla produkter
Glaskeramikspisar

Glaskeramikspisar från Blomberg

Se alla produkter