Continenta - Skärbräda Akacia 48x36x6 cm

Beställ Continenta - Skärbräda Akacia 48x36x6 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Continenta - Skärbräda Akacia 48x36x6 cm inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

En kraftig och stabil skärbräda från Continenta. Skärbrädan är tillverkad av akaciaträ och blir en vacker inredningsdetalj på köksbänken då den inte används. .

Se gärna också

Pebbly - Skärbräda i bambu 36x26 cm Bambuträ -25%

Skärbräda i bambu från franska Pebbly. Skärbrädan har en praktisk smuluppsamlare och ytan blir inte lätt repad. Bambu är ett material som är känt för sina fuktbeständiga egenskaper, så du kan säkert lägga denna bricka i diskmaskinen. Bambu är stark och robust, den har fördelarna med att motstå fukt som säkerställer långvarig användning. Bambu är känt för sina ekologiska faktorer, det är en växt som växer snabbt, kräver mycket lite vatten och kan skördas upp till 5 gånger varje år.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. Vi vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Symaskiner

Symaskiner från Brother

Se alla produkter
Ångtvättar  golvtvättar

Ångtvättar golvtvättar från Kärcher

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Arabia

Se alla produkter
Torkskåp

Torkskåp från Elvita

Se alla produkter