Dutchdeluxes - BBQ XL Skärbräda Valnöt Rektangulär Valnöt

Beställ Dutchdeluxes - BBQ XL Skärbräda Valnöt Rektangulär Valnöt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - BBQ XL Skärbräda Valnöt Rektangulär Valnöt inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Riktigt stor skärbräda med dubbla handtag från Dutchdeluxes, tillverkad av solid valnöt. Den här stora skärbrädan har en slät sida som är perfekt som uppläggningsfat för större sällskap.

Den andra sidan har utskurna skåror för som samlar upp vätska så som kött- eller fruktsaft.När skärbrädan inte används blir den en snygg inredningsdetalj om du hänger upp den. Skärbrädan är inoljad med druvkärnolja och bör oljas in regelbundet för att hålla extra länge. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Stor 49x28 cm -12%

En stor och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.

En underbar skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad.

Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Stor 49x28 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar.

Jamie Oliver Skärbräda stor är 49 cm lång och 28 cm bred. Den är 2,5 cm tjock så den tål att användas för att hantera alltifrån stora köttbitar till mycket frukt, potatis, grönsaker eller vad du än vill skära eller hacka upp. Den har även spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.

Denna stora skärbräda är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för allehanda rätter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skärbrädor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Utestolar-Bord  Solstolar

Utestolar-Bord Solstolar från Eva Solo

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Muurla

Se alla produkter
Slevar

Slevar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Stelton

Se alla produkter