Dutchdeluxes - Displayfat Large 32 cm Svart

Beställ Dutchdeluxes - Displayfat Large 32 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - Displayfat Large 32 cm Svart inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Stor uppläggningsfat på fot som passar perfekt då du vill lyxa till dukningen lite extra. Med den här brickan skapar du en iögonfallande dukning oavsett om det är till middagsbjudningen eller söndagens afternoon tea.Faten finns i olika storlekar och material mörk ek, valnöt och keramik.

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Stor 49x28 cm -17%

En stor och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.

En underbar skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad.

Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Stor 49x28 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar.

Jamie Oliver Skärbräda stor är 49 cm lång och 28 cm bred. Den är 2,5 cm tjock så den tål att användas för att hantera alltifrån stora köttbitar till mycket frukt, potatis, grönsaker eller vad du än vill skära eller hacka upp. Den har även spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.

Denna stora skärbräda är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för allehanda rätter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skärbrädor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Craft

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rig-Tig

Se alla produkter
Strykbrädor  tvättillbehör

Strykbrädor tvättillbehör från Rörets

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Nybro Crystal

Se alla produkter