Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Skärbräda 60x40 cm

Jämför produkt Kockums - Skärbräda 60x40 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Skärbräda 60x40 cm i kategorin Skärbrädor här hos oss.

Produktinformation

En fin skärbräda i bokträ från Kockums som går att använda till både matlagning och servering. När den används för att hacka grönsaker, frukt eller annan råvara samlas vätskan i spåren och minskar därmed spill i köket.

Skärbrädans storlek gör den perfekt att använda till servering av munsbitar, charkuterier eller goda frukter och bär. Brädans enkla men moderna design gör den till en snygg detalj på bordet.

Skärbrädan diskas för hand och torkas av med handduk direkt efter. Smörj in skärbrädan med matolja ibland så håller den sig fin länge. .

Se gärna också

Zassenhaus - Liten Serveringsbricka 2-pack 26x17 cm Rubberwood -17%

En Zassenhaus Liten Serveringsbricka 26 cm x17 cm gör att du kan duka bordet på ett nytt sätt! Från legendariska Zassenhaus kommer här två serveringsbrickor i trä, som är perfekta för frukostens smörgås, en liten förrätt innan middagen eller ett smörrebröd. Brickorna kommer i ett set om två, och är tillverkade i rubberwood, eller gummiträ som det också heter. De är ett fint komplement till en klassisk servis, eller för den som gillar att mixa och matcha.

De går också att använda som individuella ostbrickor eller en liten skärbräda.

Brickor av den här storleken kallas också ”frukostbräda”, en tradition från kontinenten som nu letat sig norrut till oss i Norden. En bricka i trä är ett fint alternativ till assietter, och skapar en ny härlig känsla!

- 26x17 cm
- Finns i flera storlekar
- Finns också stor skärbräda i samma material.

Skötselråd:

Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.

Innan första användning
- Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper.
- Torka av efter 15min.

Efter varje användning
- Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten.
- En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring.
- Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar.
- Förvara skärbrädan torrt.

Underhåll
- Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja.
-Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks.

Zassenhaus Liten Serveringsbricka 26x17 cm säljs i 2-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Knivlist

Knivlist från Global

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Cooee

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från LUND LONDON

Se alla produkter
Lysrör

Lysrör från Philips

Se alla produkter