Sidan innehåller annonslänkar

Rosendahl - Skärbräda 31x17,5 cm Ask

Beställ Rosendahl - Skärbräda 31x17,5 cm Ask på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosendahl - Skärbräda 31x17,5 cm Ask inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Skärbräda 31x17,5 cm från Rosendahl, tillverkad i värmebehandlat askträ. En elegant skärbräda i designat av kocken Jesper Vollmer som passa lika bra till servering som att skära grönsaker och kött på.De sneda kanterna gör att du lätt kan lägga ihop flera skärbrädor på ett snyggt sätt när du ska servera flera varma rätter.Skärbrädan är FSC-certifierad. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Skärbrädor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Mopita - Mezzopieno Skärbräda B

Skärbrädor från Mopita

Här har vi samlat Skärbrädor från Mopita.
Upp till 43% rabatt
Continenta - Skärbräda 40x30x7,3 cm

Skärbrädor från Continenta

Utforska allt inom Skärbrädor från Continenta.
Upp till 50% rabatt
Citronelles - Lund Skärbräda 34x20 cm Blå

Skärbrädor från Citronelles

Missa inga bra priser på Skärbrädor från Citronelles.
Upp till 50% rabatt
Teakhaus - Skärbräda 30x20 cm

Skärbrädor från Teakhaus

Missa inga bra priser på Skärbrädor från Teakhaus.
Upp till 30% rabatt
Ironwood Gourmet - Skärbräda sapwood

Skärbrädor från Ironwood Gourmet

Utforska allt inom Skärbrädor från Ironwood Gourmet.
Upp till 25% rabatt
Exxent - Skärbräda 49x25 cm Vit

Skärbrädor från Exxent

Se vad Exxent har inom Skärbrädor.

Se gärna också

Pebbly - Skärbräda i bambu 37x29 cm Trä

Skärbräda från franska Pebbly, tillverkad av bambuträ. Den kombinerar design och funktionalitet för daglig användning. Skärbrädan kan användas på båda sidor, ena sidan är slät och perfekt för att skära torrvaror eller för servering vid bordet. Den andra sidan har en kanal som samlar juice när man skär kött, frukt eller grönsaker som tomater. Bambu används vid produktion av många produkter från Pebbly. Detta material är inte särskilt poröst, vilket begränsar spridningen av bakterier.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. De vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023