Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Adamo I Skulptur Kalksten

Beställ Cooee - Adamo I Skulptur Kalksten på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Adamo I Skulptur Kalksten inom kategorin Skulpturer.

Produktinformation

Adamo I är en skulptur i kalksten eller grafit designad av den svenska konstnären Kristiina Haataja i samarbete med Cooee Design. Skulpturen har en rå yta som skapar vackra kontraster med Cooees andra matta inredningsdetaljer.Namnet Adamo kan referera till den första individen eller generellt skapelsen av mänskligheten.

Se gärna också

Iittala - Birds by Toikka Recycled Edition 8x8 cm Flugsnappare Klar -25%

Glasfågel från Oiva Toikkas exklusiva samling. En vacker flugsnappare i en härlig ljusblå ton som återspeglar ljuset fint där den står i hemmet. Denna nylansering av original designen från 70-talet är tillverkad av 100% återvunnet glas.

Oiva Toikka har tillsammans med Iittala skapat handgjorda och munblåsta glasfåglar i över 400 varianter och färger sedan 1972. Varje fågel har sitt eget uttryck vilket gör de till unika och populära samlarobjekt som finns i hem världen över. Samlingen är ett resultat av Toikkas fenomenala kompetens inom glaskonst och passion för naturen.

Ittala har tagit tillvara på glas spillet från deras egna fabrik i Finland för att skapa denna glasdekoration i 100% återvunnet glas. Blandningen av glas gör att små bubblor kan förekomma, men gör även varje kreation unik då färgerna kan variera från en fågel till en annan.
En ny fågel har anlänt till samlingen och blir mer än en inredningsdetalj i hemmet eller en present man sent glömmer!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Riskokare

Riskokare från Alpina

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Samsung

Se alla produkter
Dammsugare

Dammsugare från OBH Nordica

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Marimekko

Se alla produkter