Cooee - Dreamer Skulptur Huvud i kalksten 16x22 cm Vit

Jämför produkt Cooee - Dreamer Skulptur Huvud i kalksten 16x22 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Dreamer Skulptur Huvud i kalksten 16x22 cm Vit i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Skulpturen Dreamer i kalksten är designad av Kristiina Engelin för Cooee. Ett harmoniskt uttryck uppstår mellan de skarpa konturerna och det minimalistiska uttrycket, en skulptur som är menad att förmedla det fina med att våga drömma.

Den här fantastiska skulpturen kommer skapa en fridfull och förhoppningsfull känsla där den får ta plats. Dreamer blir en vacker kontrast till Cooees andra matta och minimalistiska produkter."Att vara en drömmare är en bra sak eftersom man inte kan bli en görare om de inte först är en drömmare." .

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Boyesen Apa Jubileum 27 cm Blandade träslag -20%

Kay Boyesen Apa Jubileum 27 cm är en jubileumsutgåva av den älskade träapan som varit en perfekt gåva och doppresent i generationer.

Kay Boyesens berömda träapa finns tillgänglig i flera storlekar och här har vi jubileumsutgåvan för 2021, året då apan firar sin 70-årsdag. Specialutgåvan består av återvunnet trä, som sammanfogats till en vacker mosaik och ger den tidlösa Bojesen-klassikern ett nytt uttryck. Den är handtillverkad i Danmark av Brdr Krüger, vilket gör varje apa helt unik och speciell. Armar, ben och huvud kan vridas och därmed förändra utseende och den har en speciell jubileumsprägling på undersidan.

Apan såg dagens ljus för första gången 1951 och historien berättar att Kay Bojesen ursprungligen skapade apan som en krok för barnens sovrum. Med sina långa, flexibla armar skulle apan få ner denna funktionalitet till barnets höjd och dess korta ben skulle ge en plats att hänga kläder och andra saker på. Men verkligheten hade mer i åtanke och nu fungerar den som en uppskattad inredningsdetalj i många hem över hela världen.

Apan är perfekt som en present till dop, födelsedagar, konfirmationer, gymnasieexamen, bröllop, årsdagar - en oemotståndlig krabat som passar alla åldrar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Grill-  fristående hällar

Grill- fristående hällar från Alpina

Se alla produkter
Spisar

Spisar från Cylinda

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Tala

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Iittala

Se alla produkter