Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Eve II Skulptur Grafit

Beställ Cooee - Eve II Skulptur Grafit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Eve II Skulptur Grafit inom kategorin Skulpturer.

Produktinformation

EVE II är en dekorativ skulptur designad av den svenska konstnären Kristiina Haataja i samarbete med Cooee Design. Skulpturen har en rå yta som skapar vackra kontraster med Cooees andra matta produkter.

Namnet Eve kommer ursprungligen från ordet "" att andas "" eller relaterar till ordet "" att leva "". Det betyder också livfullhet. .

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Safari Sculptures Uggla 24 cm Brun

Munblåst glasskulptur i kristall i form av en uggla. Handmålad med sandblästrade detaljer. Handgjord och signerad i Målerås. Passar fint ihop med den mindre glasskulpturen Uggleunge i samma serie. Vikt: 2 kg

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Blomus

Se alla produkter
Tillbehör till fläkt  luftvård

Tillbehör till fläkt luftvård från Coway

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Tranquilo Kitchen

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Jamie Oliver

Se alla produkter