Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Knot Table Skulptur 6 x 11,5 x 9 cm Sand

Beställ Cooee - Knot Table Skulptur 6 x 11,5 x 9 cm Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Knot Table Skulptur 6 x 11,5 x 9 cm Sand inom kategorin Skulpturer.

Produktinformation

Knot Table är ett vackert objekt i form av en evighetsknut.Produktionen av Knot-samlingen är en mycket teknisk tillverkningsprocess och varje bit kräver manuellt arbete. Knot Table finns i två storlekar och fyra färger. .

Se gärna också

Iittala - Birds by Toikka Recycled Edition 8x8 cm Flugsnappare Klar -25%

Glasfågel från Oiva Toikkas exklusiva samling. En vacker flugsnappare i en härlig ljusblå ton som återspeglar ljuset fint där den står i hemmet. Denna nylansering av original designen från 70-talet är tillverkad av 100% återvunnet glas.

Oiva Toikka har tillsammans med Iittala skapat handgjorda och munblåsta glasfåglar i över 400 varianter och färger sedan 1972. Varje fågel har sitt eget uttryck vilket gör de till unika och populära samlarobjekt som finns i hem världen över. Samlingen är ett resultat av Toikkas fenomenala kompetens inom glaskonst och passion för naturen.

Ittala har tagit tillvara på glas spillet från deras egna fabrik i Finland för att skapa denna glasdekoration i 100% återvunnet glas. Blandningen av glas gör att små bubblor kan förekomma, men gör även varje kreation unik då färgerna kan variera från en fågel till en annan.
En ny fågel har anlänt till samlingen och blir mer än en inredningsdetalj i hemmet eller en present man sent glömmer!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Grytor  Kastruller

Grytor Kastruller från Holm

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från Blomus

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Luigi Bormioli

Se alla produkter
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Husqvarna

Se alla produkter