Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Knot Table Skulptur 6 x 11,5 x 9 cm Svart

Jämför produkt Cooee - Knot Table Skulptur 6 x 11,5 x 9 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Knot Table Skulptur 6 x 11,5 x 9 cm Svart i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Knot Table är ett vackert objekt i form av en evighetsknut.Produktionen av Knot-samlingen är en mycket teknisk tillverkningsprocess och varje bit kräver manuellt arbete. Knot Table finns i två storlekar och fyra färger. .

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Boyesen Apa Jubileum 27 cm Blandade träslag -25%

Kay Boyesen Apa Jubileum 27 cm är en jubileumsutgåva av den älskade träapan som varit en perfekt gåva och doppresent i generationer.

Kay Boyesens berömda träapa finns tillgänglig i flera storlekar och här har vi jubileumsutgåvan för 2021, året då apan firar sin 70-årsdag. Specialutgåvan består av återvunnet trä, som sammanfogats till en vacker mosaik och ger den tidlösa Bojesen-klassikern ett nytt uttryck. Den är handtillverkad i Danmark av Brdr Krüger, vilket gör varje apa helt unik och speciell. Armar, ben och huvud kan vridas och därmed förändra utseende och den har en speciell jubileumsprägling på undersidan.

Apan såg dagens ljus för första gången 1951 och historien berättar att Kay Bojesen ursprungligen skapade apan som en krok för barnens sovrum. Med sina långa, flexibla armar skulle apan få ner denna funktionalitet till barnets höjd och dess korta ben skulle ge en plats att hänga kläder och andra saker på. Men verkligheten hade mer i åtanke och nu fungerar den som en uppskattad inredningsdetalj i många hem över hela världen.

Apan är perfekt som en present till dop, födelsedagar, konfirmationer, gymnasieexamen, bröllop, årsdagar - en oemotståndlig krabat som passar alla åldrar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Stelton

Se alla produkter
Dekorationsartiklar övrigt

Dekorationsartiklar övrigt från Georg Jensen

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från Aneta

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Dualit

Se alla produkter