Cooee - Knot Table Skulptur 9 x 19 x 15 cm Guld

Beställ Cooee - Knot Table Skulptur 9 x 19 x 15 cm Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Knot Table Skulptur 9 x 19 x 15 cm Guld inom kategorin Skulpturer.

Produktinformation

Knot Table är ett vackert objekt i form av en evighetsknut.Produktionen av Knot-samlingen är en mycket teknisk tillverkningsprocess och varje bit kräver manuellt arbete. Knot Table finns i två storlekar och fyra färger. .

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Safari Sculptures Birdie 12.5 cm Grön -25%

Härligt färgglad fågel i gjuten kristall. Handgjord och signerad i Målerås samt förpackad i presentask. Finns i tre olika färger. Vikt: 1 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kastruller  grytor

Kastruller grytor från WMF

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Tristar

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Kamado SUMO

Se alla produkter
Magnetlister

Magnetlister från Global

Se alla produkter