Cooee - Knot Table Skulptur 9 x 19 x 15 cm Sand

Jämför produkt Cooee - Knot Table Skulptur 9 x 19 x 15 cm Sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Knot Table Skulptur 9 x 19 x 15 cm Sand i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Knot Table är ett vackert objekt i form av en evighetsknut.Produktionen av Knot-samlingen är en mycket teknisk tillverkningsprocess och varje bit kräver manuellt arbete. Knot Table finns i två storlekar och fyra färger. .

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Nordic Icons Oden 22 cm Guld -15%

Sandblästrat och handmålat motiv av asaguden Oden på gjutet kristallblock. Målad med organiska färger som är skonsammare mot miljön och bör därför inte utsättas för starkt solljus eller starka rengöringsmedel. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 2,1 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
TV-apparater

TV-apparater från Philips

Se alla produkter
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Cylinda

Se alla produkter
Fristående frysar

Fristående frysar från Gorenje

Se alla produkter
Frys

Frys från Grundig

Se alla produkter