Cooee - Lion of Judah Skulptur i kalksten Lejon 19,5x25,5 cm Svart

Jämför produkt Cooee - Lion of Judah Skulptur i kalksten Lejon 19,5x25,5 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Lion of Judah Skulptur i kalksten Lejon 19,5x25,5 cm Svart i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Lion of Judah är en ståtlig skulptur i kalksten, designad av Kristiina Engelin för Cooee. Skulpturens skarpa konturer harmoniserar med det mäktiga och majestätiska hos lejonet i en minimalistisk design.

Lion of Judah anknyter till kunglig natur och är en fantastisk skulptur att inreda hemmet med. ”Bildspråket eller ett lejon återspeglar lejonets mäktiga och majestätiska men också kungliga karaktär, den som härstammar från Judah så som kung” .

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Nordic Icons Oden 22 cm Guld -15%

Sandblästrat och handmålat motiv av asaguden Oden på gjutet kristallblock. Målad med organiska färger som är skonsammare mot miljön och bör därför inte utsättas för starkt solljus eller starka rengöringsmedel. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 2,1 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kronljus

Kronljus från Stoff Nagel

Se alla produkter
Kapselmaskiner

Kapselmaskiner från Philips

Se alla produkter
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Joseph Joseph

Se alla produkter
Oklassificerat servering

Oklassificerat servering från Alessi

Se alla produkter