Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Olufemi Skulptur Lera

Beställ Cooee - Olufemi Skulptur Lera på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Olufemi Skulptur Lera inom kategorin Skulpturer.

Produktinformation

Ollie är en lekfull skulptur designad av den svenska konstnären Kristiina Haataja i samarbete med Cooee Design. Skulpturen har en rå yta som skapar vackra kontraster med Cooees andra matta produkter.

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Safari Sculptures Uggla 24 cm Brun

Munblåst glasskulptur i kristall i form av en uggla. Handmålad med sandblästrade detaljer. Handgjord och signerad i Målerås. Passar fint ihop med den mindre glasskulpturen Uggleunge i samma serie. Vikt: 2 kg

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Kockums

Se alla produkter
Knivslipar

Knivslipar från MinoSharp

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Vintage

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Hay

Se alla produkter