Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - The Clam Shell Skulptur Coal

Jämför produkt Cooee - The Clam Shell Skulptur Coal online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - The Clam Shell Skulptur Coal i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Skulptur The Clam Shell från Cooee Design, Cooee X Kristiina kollektionen skapar harmoni mellan den levande ytan på skulpturerna och den matta, lena ytan på Cooees andra produkter. Kollektionens färger, form och storlekar är anpassade för Cooees övriga produkter, så att man enkelt kan skapa fina grupper. .

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Nordic Icons Oden 22 cm Guld -15%

Sandblästrat och handmålat motiv av asaguden Oden på gjutet kristallblock. Målad med organiska färger som är skonsammare mot miljön och bör därför inte utsättas för starkt solljus eller starka rengöringsmedel. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 2,1 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Inbyggda diskmaskiner

Inbyggda diskmaskiner från Cylinda

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Spiegelau

Se alla produkter
Ostknivar

Ostknivar från Jean Dubost Laguiole

Se alla produkter
Mattor

Mattor från Hay

Se alla produkter