Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - The Pear Shell Skulptur Limestone

Jämför produkt Cooee - The Pear Shell Skulptur Limestone online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - The Pear Shell Skulptur Limestone i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Skulptur The Pear Shell från Cooee Design. Cooee X Kristiina kollektionen skapar harmoni mellan den levande ytan på skulpturerna och den matta, lena ytan på Cooees andra produkter.

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Masq Mystiqua 18 cm Guld -25%

Glasskulptur Mystiqua med ansiktsmotiv i gjutet kristallblock. Handmålade samt sandblästrade detaljer. Målad med organiska färger som är skonsammare mot miljön och bör därför inte utsättas för starkt solljus eller starka rengöringsmedel. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 1 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Contigo

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Magnor

Se alla produkter
Vägghängda köksfläktar

Vägghängda köksfläktar från Siemens

Se alla produkter
Sifoner

Sifoner från iSi

Se alla produkter